Në cilin parket dëshironi të ecni?
Zgjidhni ndërmjet 350 llojeve të ndryshme parketesh

PARKET DRURI

LAMINAT

VINYL

LVT do të thotë "Luxury Vinyl Tile" - një produkt dyshemeje me sipërfaqe të fortë i projektuar për përdorim si në aplikime të brendshme komerciale ashtu edhe në ato rezidenciale. LVT është një dysheme që disponohet në një sërë formash, dimensione dhe pamje vizuale te ndryshme. Ofron komoditet dhe eleminon zhurmat qe shkaktohen nga levizjet.

OUTDOOR

Dera juaj e re. Stili juaj personal.
Gjeni derën që ju përshtatet më së miri.

DYER TË BRENDSHME

DYER ME RRESHQITJE

DYER DÜSSELDORF

DYER FUNKSIONALE

DYER TE JASHTME

KASA DYERSH

Ideale për modelimin dhe rinovimin e shkallëve ekzistuese në ambientin e ndenjes.
Realizimin dhe veshjen e shkallës me dru natyral.
Një sistem i thjeshtë kompakt.

Rimodelimi i shkallëve  mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të ndryshuar pamjen e shtëpisë tuaj dhe për të rritur vlerën e pronës. Kompania MBK Albania ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh për shkallë druri me cilësi të lartë. Ne u ofrojmë klientëve tanë realizimin e projekteve  në mënyrë cilësore dhe profesionale. Falë furnitorëve tanë në Europë, ne ofrojmë gamën më të gjerë të produkteve ekologjikisht dhe teknologjikisht të avancuar.

Grupet e punës janë plotësisht të trajnuar dhe të gatshëm për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve  kur zgjidhni parketin/veshjen e shkallës  dhe të këshillojnë për zgjedhjen kombinuar me ofertat  më të mira.

Të Reja

Menu