Kompania

  1. Kreu
  2. /
  3. Kompania

Objektivat Tona

Besueshmëri, Cilësi dhe Garanci

Besueshmëri , cilësi dhe garanci maksimale për produktet dhe shërbimet.

Shërbim dhe Përkujdesje

Shërbim dhe përkujdesje deri në detaje.

Fokusim tek klientët

Orientim dhe qasje plotësisht në nevojat e klientit.

Cilësi EU

Ne ofrojmë vetëm produkte EU – kjo përcakton cilësi dhe garanci

Produkte të ndërtuara me zgjuarsi

Produktet tona janë inteligjente. Të lehta për t’u përdorur dhe shumë të qëndrueshme.

The measure of it all

Ne jemi të apasionuar pas drurit. Asnjë material tjetër nuk është kaq i natyrshëm, i qëndrueshëm, estetik dhe sensual në të njëjtën kohë.

Për shume vite, familja e partnereve tanë  ka krijuar produkte pikërisht me këto karakteristika.

Përveç drurit, ne prodhojmë edhe produkte nga materiale alternative, vinyl, laminat dhe outdoor.

Për ne, druri mbetet pikë referimi, me të cilin matim të gjitha produktet.

Jetesë e shëndetshme

Ashtu si prindërit tanë, edhe ne e vlerësojmë natyrën, drurin si material, efektet e tij pozitive në shëndet.

Ne po e ruajmë këtë traditë. Është ADN-ja e produkteve tona.

Për ne, “jetesa e shëndetshme” nuk është thjesht një temë aktuale, por një qëndrim. Kjo rezulton në një përgjegjësi ndaj klientëve tanë.

Një nga ne, që nuk mbështet një jetë të shëndetshme nuk do të hyjë kurrë në shtëpinë tuaj.

Të krijuar me zgjuarsi

Për shumë vjet me rradhë, partnerët tanë themeluan punishtet e prodhimit. Ata e dinin se për të prodhuar një produkt të mirë, duhen materiale të mira dhe mjetet e duhura.

Që atëherë, ne jemi bërë një kompani industriale. Ne përdorim teknologji që ne i kemi ndihmuar t’i zhvillojmë vetë. Ne e transferojmë këtë ide edhe te produktet tona: ato janë teknologjikisht të avancuara, të pajisura në mënyrë inteligjente dhe të thjeshta për t’u përdorur.

Si të tillë, ne jo vetëm që i bëjmë produktet tona të mira, por edhe më mirë.

Projektet Tona

MOZART LIM-EM

CUCI RESIDENCE

SAN PIETRO RESORT&RESIDENCIES

Partnerët

Menu