Në cilin parket dëshironi të ecni?
Zgjidhni ndërmjet 350 llojeve të ndryshme parketesh

PARKET DRURI

LAMINAT

WALLWOOD

Panele me shumë shtresa, të veshura në faqen e jashtme me një shtresë të sipërme me trashësi 4,5 mm. Version në lis evropian, arre amerikane ose thupër, me mbështetje MDF/mbështetëse kompensatë thupër me trashësi 15 mm. Modelet sipas kërkesës – skajet në katror, B, D, P, U, V, W. Dimensionet standarde: Mbështetja e kompensatës Birch mm. 20x2490x1240 x T 20 mm / MDF 2430x1210x20 mm trashësi.

OUTDOOR

Dera juaj e re. Stili juaj personal.
Gjeni derën që ju përshtatet më së miri.

DYER TË BRENDSHME

DYER ME RRESHQITJE

DYER DÜSSELDORF

DYER FUNKSIONALE

DYER TE JASHTME

KASA DYERSH

Ideale për modelimin dhe rinovimin e shkallëve ekzistuese në ambientin e ndenjes.
Realizimin dhe veshjen e shkallës me dru natyral.
Një sistem i thjeshtë kompakt.

Rimodelimi i shkallëve  mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të ndryshuar pamjen e shtëpisë tuaj dhe për të rritur vlerën e pronës. Kompania MBK Albania ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh për shkallë druri me cilësi të lartë. Ne u ofrojmë klientëve tanë realizimin e projekteve  në mënyrë cilësore dhe profesionale. Falë furnitorëve tanë në Europë, ne ofrojmë gamën më të gjerë të produkteve ekologjikisht dhe teknologjikisht të avancuar.

Grupet e punës janë plotësisht të trajnuar dhe të gatshëm për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve  kur zgjidhni parketin/veshjen e shkallës  dhe të këshillojnë për zgjedhjen kombinuar me ofertat  më të mira.

Të Reja

Menu