Sistem Ngrohje me Fibra Amorfe

Njoftime
Produkti: Sistem Ngrohje me Fibra Amorfe   Ngrohje me rendiment te larte ne kosto te ulet, eshte totalisht i sigurte, sistem miqesor me ambientin, eshte i lehte per tu instaluar…
Read More

WALNUT AMERICAN ZERMATT, PARKET DRURI

Njoftime
WALNUT AMERICAN ZERMATT, PARKET DRURI   Të dhëna teknike Dimensione: 120x600x14 mm Struktura: 3 shtresa Sistemi Ngrohjes: I përshtatshëm Mënyra e instalimit: tongue+groove Ngjyre: E erret Surface finish: Oiled Instalation…
Read More

MBK ALBANIA

Njoftime
Në cilin parket dëshironi të ecni? Zgjidhni ndërmjet 350 llojeve të ndryshme parketesh…   MBK Import – Export në Shqipëri e filloi aktivitetin e saj në vitin 2000. Që prej…
Read More

Shkalle me Veshje Druri

Njoftime
Shkalle me Veshje Druri Shkarkoni Aplikacionin MBK ALBANIA 🇦🇱 Perzgjidhni permes alternativave te shumta. Parket Druri Inxhinierik Parket Druri Masiv Laminat Vinyl Parket Outdoor Shkalle/Veshje Druri Dyer te Brendshme/Hyrese Sistem…
Read More

Parket Druri Herringbone

Njoftime
MBK Albania ofron: Parkete Druri cilësore me çmime konkuruese. Shërbim dhe përkujdesje të vecantë ndaj kërkesave të klientëve. Parkete Druri të përshtatshme për çdo shije dhe për çdo portofol. Shkarkoni…
Read More

Projekt i Realizuar

Njoftime
https://www.mbkalbania.com/ngarkime/2023/03/WhatsApp-Video-2023-03-18-at-10.01.55.mp4 MBK Albania ofron: Parkete Druri cilësore me çmime konkuruese. Shërbim dhe përkujdesje të vecantë ndaj kërkesave të klientëve. Parkete Druri të përshtatshme për çdo shije dhe për çdo portofol.…
Read More

OAK BRIXEN, PARKET DRURI

Njoftime
OAK BRIXEN, PARKET DRURI Additional information Width 180 Lenght 2200 Thickness 14 Structure 3-layer Heating system Suitable Installation system 5Gc Color Medium Pattern One-strip Bevel 4-sided Wood species OAK Surface…
Read More

OAK MERANO, PARKET DRURI

Njoftime
Parquet flooring OAK MERANO, dimensions: 2200x180x14 mm. Dyshemeja me parket prej druri inxhinierik është zgjedhja klasike dhe elegante për çdo shtëpi. Width 180 Lenght 2200 Thickness 14 Structure 3-layer Heating…
Read More

Autonivelant/ Nivelim Siperfaqeje

Njoftime
Ardex, CL 100 Ardex CL100 Object Filler” Nivelim dyshemeje me emetim shumë të ulët, vetë-nivelues për trashësi shtresash 1 – 5 mm me një veprim në zona të brendshme të thata. i pompueshëm…
Read More
Menu