1. Kreu
  2. /
  3. SHKALLE DRURI
  4. /
  5. Rimodelim/Veshje Druri me Konsol/ Shkallë

SHKALLE DRURI

Rimodelim/Veshje Druri me Konsol/ Shkallë

Rimodelim/Veshje Druri me Konsol/ Shkallë

Mbresëlënëse dhe shumë popullore, kjo shkallë nuk kërkon mbështetje strukturore nga njëra anë e murit, ana tjetër lehtëson mbajtjen e ngarkesës.

Produkte të ngjashme

Menu