1. Kreu
  2. /
  3. SHKALLE DRURI
  4. /
  5. Rimodelim/Veshje Druri me Porosi/ Shkallë

SHKALLE DRURI

Rimodelim/Veshje Druri me Porosi/ Shkallë

Rimodelim/Veshje Druri me Porosi/ Shkallë

Prej 20 vitesh, kemi investuar pervojë  në biznesin e projektimit dhe rimodelimit të shkallëve të drurit, grupet e punës kanë përvojë reale në projektimin dhe prodhimin e shkallëve të drurit sipas kërkesave të klientëve. Kemi realizuar shumë projekte, disa prej të cilave janë të ilustruara. Na kontaktoni për një bisedë me specialistët. 

Fjalekyce: alternativa, format, fuga, led, modele, rimodelim, shkalle, shkalle druri, shkalle me veshje druri, shqiperi, stairs, strukture shkalle, Tirane, veshje druri

Produkte të ngjashme

Menu