The naturally healthy real wood floor

Parketi i punuar me drurë  është rezultat i pasionit dhe përkushtimit deri  në detaje. Ne e duam, kuptojmë dhe respektojmë këtë material si pjesë e natyrës sonë. Magjepsja e drurit, një pasion i ndarë në mënyrë të barabartë nga projektuesit, inxhinierët dhe instaluesit tanë.

Marrim produktet origjinale dhe i përshtatim me risitë e kohës. Fuqia e shëndetshme e materialit gjen shprehjen e saj përmes përbërësve të mjedisit të shëndetshëm të shtëpisë që gjenden në dyshemenë tonë të punuar me drurë. Dizajni thekson karakteristikat vizuale dhe haptike me saktësi teknike. Ju shikoni dhe prekni natyrën e dizajnuar të krijuar.

Parket Druri i Fortë

Jo çdo dysheme e punuar me drurë ka fuqinë të  shëndetshme. Për ta ruajtur këtë, pamja e bukur e një dyshemeje nuk mund të jetë udhëzuesi i vetëm për prodhimin e tij. Prandaj, dyshemetë prej druri përdorin ekskluzivisht vajra, llak dhe përbërës të tjerë që përmbajnë fuqinë e drurit të shëndetshëm për mjedisin e shtëpisë.

The nature of wood helps you to stay healthy.

This begs question: What do we NOT do to ensure our engineered hardwood flooring’s healthy effect? For one, we do not use any ammonia or heavy metals. We use clean methods to achieve the unique aesthetics of our engineered hardwood flooring.

Guaranteed in every single plank

real natural wood

Exquisite real wood from sustainable forestry management

good ingredients

Excellent ingredients for healthy living

smartly built

Smart click connection for simple installation

Design with identity

Made by nature, enhanced by designers with a passion for wood

a wealth of experience

60 years of expertise from Münsterland

Dëshironi të dini më tepër?

Teknologjia Visualizimit

I want to experience my floor virtually from my own home

Teknologjia Visualizimit

I want to experience my floor virtually from my own home

Teknologjia Visualizimit

I want to experience my floor virtually from my own home

How would you like to find your floor?

Teknologjia Visualizimit

I want to experience my floor virtually from my own home

Teknologjia Visualizimit

I want to experience my floor virtually from my own home

Teknologjia Visualizimit

I want to experience my floor virtually from my own home

Menu