1. Kreu
  2. /
  3. Care and Maintenance
  4. /
  5. LIOS FRESHEN UP Oil

Care and Maintenance

LIOS FRESHEN UP Oil

 20.00

LIOS FRESHEN UP Oil

 

Skeda Teknike

Rifreskues/ushqyes me bazë uji për mirëmbajtjen e dyshemeve prej druri të lyera me vaj. Përdoret rregullisht, falë vajit special që përmban, ndihmon për të mbajtur një pamje natyrale dhe uniforme të dyshemesë prej druri. Disponohet qartë dhe me ngjyrë.

Produkte të ngjashme

Menu