1. Kreu
  2. /
  3. Care and Maintenance
  4. /
  5. OSMO HOLZPASTE

Care and Maintenance

OSMO HOLZPASTE

OSMO HOLZPASTE

E përkryer për mbushjen e çarjeve dhe fugave të vogla në dru! Pasta Osmo Holz është e përshtatshme për të rregulluar çarje të vogla, vrima dhe fuga në dru.

  • Kur thahet, rilyhet me çdo shtresë druri Osmo
  • Të gjitha ngjyrat janë të disponueshme individualisht dhe gjithashtu si komplet
  • Paketimi: 100 g

Produkte të ngjashme

Menu