1. Kreu
  2. /
  3. Care and Maintenance
  4. /
  5. Osmo Polyx-Oil Tints

Care and Maintenance

Osmo Polyx-Oil Tints

Osmo Polyx-Oil Tints

Fleta e te Dhenave

Informacione mbi Produktin

Osmo Polyx-Oil Tints | Vaj dylli me ngjyrë nga Osmo | Vaj dylli per lyerje i përshtatshëm për vulosje dhe hidroizolim të të gjitha llojeve të dyshemeve dhe mobiljeve prej druri.

Produkte të ngjashme

Menu