1. Kreu
  2. /
  3. Care and Maintenance
  4. /
  5. LIOS SOFT BALM

Care and Maintenance

LIOS SOFT BALM

 20.00

LIOS SOFT BALM

Fleta e te Dhenave

Pastrues ushqyes për dysheme druri të lyer me vaj

Detergjent që përdoret për pastrimin dhe ushqimin normal të dyshemeve prej druri të lyer me vaj. Me përdorimin e vazhdueshëm të LIOS Soft Balm, ruhet pamja uniforme, duke rritur gjithmonë bukurinë natyrore të dyshemesë prej druri. E disponueshme në versionin e bardhë për dysheme të zbardhura.

Produkte të ngjashme

Menu