1. Kreu
  2. /
  3. ARDEX
  4. /
  5. Ardex, A35 Mix

ARDEX

Ardex, A35 Mix

ARDEX A 35 MIX është një përzierje e para-përzierje e çimentos ARDEX A 35 dhe rërës së klasifikuar për të prodhuar mallëra dyshemeje me tharje ultra të shpejtë, të cilat mund të ecin pas vetëm 3 orësh dhe mbulesa dyshemeje të instalohen në vetëm 4 orë, pavarësisht nga trashësia. Përdorni ARDEX A 35 MIX për malla të lidhura, të palidhura dhe lundruese në vende të brendshme.

 

Kliko këtu:
Të dhëna teknike
Fleta e të dhënave të shëndetit dhe sigurisë
Deklarata e Performances
Deklarata Ekologjike
Broshura Ardex

Produkte të ngjashme

Menu