1. Kreu
  2. /
  3. ARDEX
  4. /
  5. Ardex, panDOMO W1 2.0

ARDEX

Ardex, panDOMO W1 2.0

Ardex, panDOMO W1 2.0

  • Baza çimento-plastike
  • Ngurtësohet dhe thahet shpejt, me pak tension dhe pa çarje në të gjitha trashësitë e shtresave
  • Lehtë për t’u përpunuar
  • Ngjitje e shkëlqyer
  • Shumë produktive

Zona e aplikimit

Për përdorim të brendshëm. Për krijimin e sipërfaqeve të dukshme, të dizajnuara në mënyrë kreative, p.sh. në dhomat e ekspozitës, hollet, ndërtesat publike, dhomat e shitjeve dhe në ambientet private të banimi

 

Kliko këtu:
panDOMO Book
Te dhena teknike

Produkte të ngjashme

Menu