1. Kreu
 2. /
 3. ARDEX
 4. /
 5. Ardex, S7 PLUS

ARDEX

Ardex, S7 PLUS

ARDEX S 7 PLUS krijon një shtresë të papërshkueshme nga uji që siguron që pishinat të jenë të papërshkueshme nga uji dhe pa rrjedhje.

 • Përdoreni për të siguruar papërshkueshmëri nga uji, te pishinat përpara se të vendosni pllaka qeramike
 • I reziston presionit të ujit deri në 5 Bar
 • Pllakat mund të fiksohen në shtresën e dytë pas vetëm 4 orësh
 • Lehtë për t’u përdorur, thjesht shtoni ujë dhe aplikojeni me mistri për një përfundim të qetë
 • Fibra e përforcuar për rritjen e forcës dhe fleksibilitetit
 • Rezistencë e shkëlqyer ndaj rënies
 • I përshtatshëm për aplikime në mur dhe dysheme
 • I përshtatshëm për ambiente të brendshme dhe të jashtme, duke përfshirë pishinat

Ngjyrat e disponueshme: Gri
Madhësia e njësisë në dispozicion: 15 kg

 

Kliko këtu:
Të dhëna teknike
Fleta e të dhënave të shëndetit dhe sigurisë
Deklarata e Performances
Certifikata EMICOD

Produkte të ngjashme

Menu