1. Kreu
 2. /
 3. ARDEX
 4. /
 5. Ardex, CL 100

ARDEX

Ardex, CL 100

 • Ardex CL100 Object Filler”

  Nivelim dyshemeje me emetim shumë të ulët, vetë-nivelues për trashësi shtresash 1 – 5 mm me një veprim në zona të brendshme të thata.

  • i pompueshëm
  • vetë lëmimi
  • tension i ulët
  • Rrëmueshmëri e mirë
  • I përshtatshëm për rrota
  • Mund të përdoret për ngrohje nën dysheme

  Kliko këtu:
  Të dhëna teknike
  Fleta e të dhënave të shëndetit dhe sigurisë

Produkte të ngjashme

Menu