1. Kreu
  2. /
  3. ARDEX
  4. /
  5. Ardex, EP 2000

ARDEX

Ardex, EP 2000

Rrëshirë epokside me dy komponentë pa tretës, me viskozitet të ulët.

PIKAT KRYESORE TË PRODUKTIT:

  • pa tretës
  • rezistente ndaj kimikateve
  • e rrotullueshme dhe e përhapur
  • lehtë për t’u përpunuar
  • forcë ngjitëse e lartë
  • dy komponentësh

Madhësia e njësisë në dispozicion: 4.5 kg

 

Kliko këtu:
Të dhëna teknike
Fleta e të dhënave të shëndetit dhe sigurisë
Deklarata e Performances
Certifikata EMICOD

Produkte të ngjashme

Menu