1. Kreu
  2. /
  3. ARDEX
  4. /
  5. Ardex, Primer P51

ARDEX

Ardex, Primer P51

Ardex, Primer P51

ARDEX P 51 është një astar me shumë qëllime ideale për astarrimin e sipërfaqeve poroze përpara aplikimit të përbërjeve niveluese dhe zbutëse me bazë uji ARDEX.

Produkte të ngjashme

Menu