1. Kreu
  2. /
  3. Dyer
  4. /
  5. Dyer te Jashtme
  6. /
  7. Dyer te Blinduara, BLINDATA BOISERIE
  8. /
  9. Dyer te Blinduara, BOISERIE MODERNE

Dyer te Blinduara, BLINDATA BOISERIE, Dyer te Jashtme

Dyer te Blinduara, BOISERIE MODERNE

Në interpretimin modern, vendoset të kombinohet boiserie moderne me derën e hyrjes së blinduar për të ngjallur një emocion të veçantë.
Vazhdimësia transformon hapësirën dhe një element, i cili normalisht konsiderohet më shumë si një shërbim, bëhet një vepër e vërtetë arti që mund të duket e inkorporuar, projektuar ose zhdukur.

Kështu është për menteshat e fshehura Moving Coplanare, gjithashtu nga Nextra e cila karakterizohet nga shkathtësia e saj, është e thjeshtë dhe harmonike. Një dekorim që shënjon shtëpinë sepse jep një gjurmë të saktë. Elementi i shkathtësisë është i rëndësishëm sepse tendencat mund të ndryshojnë në botën e dizajnit.

E bërë sipas masës, tërësisht e punuar me dorë, garanton personalizimin e çdo ambienti dhe origjinalitetin e tij absolut.
E lëmuar ose e pantografuar, në një stil klasik ose modern: boiserie përfaqëson një zgjedhje të jashtëzakonshme për projektet e dizajnit të brendshëm që synojnë të krijojnë zgjidhje të personalizuara dhe të rafinuara.
Dera e blinduar jo më si një derë për t’u fshehur, por si një element që përzihet dhe harmonizohet me dizajnin bashkëkohor të një shtëpie moderne dhe që arrin shprehjen dhe funksionalitetin maksimal kur sistemi integron në mënyrë të përsosur panelet e drurit buaserì me derën e blinduar dhe garderobët. , duke krijuar një mur të vetëm dhe të vazhdueshëm koplanar dhe linear.

Produkte të ngjashme

Menu