1. Kreu
  2. /
  3. Dyer
  4. /
  5. Dyer te Jashtme
  6. /
  7. Dyer te Blinduara, MOVING
  8. /
  9. Dyer te Blinduara, MOVING

Dyer te Blinduara, MOVING, Dyer te Jashtme

Dyer te Blinduara, MOVING

Lëvizja: dera e sigurisë me menteshat e fshehura, e lehtë për t’u instaluar, përfaqëson derën më të gjithanshme në serinë Nextra. Lëvizja është e çertifikuar kundër vjedhjes së klasës 3, me sistemin Rotox certifikimi është i klasës 4.

E pajisur me guarnicione të dyfishta, goma pa ajër për kompensimin e ajrit midis kornizës dhe brezit dhe izolim polistireni 5 cm, Moving është i pajisur me reduktim akustik të certifikuar të nxehtësisë.

Strukturë përforcimi me omega 5 bokse, pllakë përforcuese në sistemin e mbylljes, ngurtësi konstruktive maksimale.
E bërë tërësisht prej çeliku të galvanizuar, Moving rekomandohet si derë e jashtme.

Produkte të ngjashme

Menu