1. Kreu
  2. /
  3. Dyer
  4. /
  5. Dyer te Jashtme
  6. /
  7. Dyer te Blinduara, NEXTRONIC
  8. /
  9. Dyer te Blinduara, NEXTRONIC PLUS

Dyer te Blinduara, NEXTRONIC, Dyer te Jashtme

Dyer te Blinduara, NEXTRONIC PLUS

Skeda Teknike

Nextronic Plus është dera elektronike e blinduar që kombinon mekanikën më të besueshme me një sistem teknologjik inovativ.

Shtëpitë moderne domotike janë në gjendje të na njohin, të komunikojnë me ne, të ndezin dritat dhe të rregullojnë kushtet klimatike.

Dyert e blinduara janë jo më pak, gjithnjë e më shumë të lidhura, gjithnjë e më shumë inteligjente, me mbërritjen tonë, pa përdorur çelësat mekanikë, hapen automatikisht dhe kur i afrohemi derës mbyllin bravat për të na bërë të ndihemi të mbrojtur dhe të sigurt në çdo moment.

Dyert elektronike të blinduara dialogojnë me sistemin e alarmit, me ambientin e automatizimit të shtëpisë dhe me kontrollin e aksesit, automatikisht me thjeshtësi dhe në siguri absolute.
Flokët automatike elektronike ose elektromekanike përfaqësojnë risinë e viteve të fundit në sektorin e blinduar dhe më gjerë.

Kërkesa për këtë lloj bravash është vazhdimisht në rritje si për lehtësinë e përdorimit, ashtu edhe për sigurinë për ta pasur gjithmonë derën e blinduar të kyçur (imagjinoni të jetoni në katin e parë dhe të keni derën e blinduar në katin përdhes dhe të ndiheni gjithmonë të mbrojtur).

SI BËHET BLLOKIMI ELEKTRONIK PËR DYER TË BLINDUARA?
Bllokimi Elektronik

serratura elettronica motorizzata

Mekanizmi i Jashtëm

lettore tastiera elettronico

Sistemi i brendshëm

lettore tastiera elettronico

Metodat e hapjes

controllo remoto

Video: https://youtu.be/GaX2v1tNIoM

 

Produkte të ngjashme

Menu