1. Kreu
  2. /
  3. Dyer
  4. /
  5. Dyer te Jashtme
  6. /
  7. Dyer te Blinduara, PLANAMURO
  8. /
  9. Dyer te Blinduara, PLANAMURO

Dyer te Blinduara, PLANAMURO, Dyer te Jashtme

Dyer te Blinduara, PLANAMURO

Dyert e blinduara të padukshme, të quajtura gjithashtu rrafsh me murin, karakterizohen nga mungesa e plotë e bllokimeve dhe kornizave. Efekti është i mahnitshëm pasi ato vetë bëhen pjesë e murit, të kamufluara në mënyrë perfekte. Mentesha janë të fshehura dhe vendosen brenda kornizës ku janë montuar. Muri është i vazhdueshëm dhe dera bashkohet në të.
Dhe pikërisht kështu është konceptuar dera e blinduar Planamuro nga linja Nextra, me mentesha të fshehura të cilat mbulohen brenda shtëpisë me një panel që mund të lyhet sipas kërkesave të projektimit.
Një derë e blinduar rrafsh me murin është zgjidhja ideale për mjedise me dizajn të pastër dhe thelbësor.  Nga kjo rrjedh një avantazh tjetër që nuk duhet nënvlerësuar. Guarnicionet, kur montohen, nuk ndërpriten në pikën ku janë menteshat, siç ndodh në dyert tradicionale të blinduara, izolimi termik dhe akustik është, për këtë arsye, më i madh.

Planamuro: dera e padukshme e sigurisë në të njëjtin plan me murin.
Pa korniza dhe elemente metalike të dukshme, përshtatet në mënyrë të përkryer duke u bashkuar dhe harmonizuar me murin.

Ideale në një kontekst minimal ku dera luan rolin e saj të mbrojtjes në një mënyrë thelbësore dhe diskrete.

Dizajn minimalist, performanca termike dhe akustike e derës së blinduar Planamuro është e certifikuar
falë izolimit standard dhe guarnicioneve të dyfishta të tipit automobilistik.
Paneli i brendshëm mund të jetë prej druri të rimesuar në esencat më moderne, të llakuar me një numër të pafund ngjyrash RAL ose të përgatitur për t’u lyer me të njëjtën bojë të përdorur për muret, duke marrë kështu një ndjenjë të këndshme vazhdimësie dhe thelbësore tipike për jetën moderne. stilet.

Produkte të ngjashme

Menu