1. Kreu
  2. /
  3. Dyer
  4. /
  5. Dyer te Jashtme
  6. /
  7. Dyer te Blinduara, GLASS PLUS
  8. /
  9. Dyer te Blinduara, GLASS PLUS

Dyer te Blinduara, GLASS PLUS, Dyer te Jashtme

Dyer te Blinduara, GLASS PLUS

Skeda Teknike

Glass Plus janë dyert e blinduara me xham rezistent që ofrojnë shkëlqim në mjedise (vila, zyra, studio profesionale) me performancë të nivelit të lartë kundër ndërhyrjeve.Në fakt, dyert e blinduara Glass Plus janë të certifikuara të klasit 3 kundër vjedhjeve, ndërsa në versionin me Mbyllja Rotox ato janë të certifikuara në klasën 4.

Dyert e blinduara janë të pajisura me xham të blinduar të laminuar, rezistent ndaj thyerjes plus xham të dyfishtë (karakteristikat teknike: 8+8 e jashtme, 9 mm dhomëza + 3+3 emetim i ulët, trashësia totale 32/33 mm), për të kombinuar rezistencën ndaj vjedhjes dhe rezistencën ndaj nxehtësisë kundër kondensimit.

Dyer të blinduara me xham, personalizime të pafundme
Dyert e blinduara me xham Glass Plus mund të personalizohen me madhësi të ndryshme të dritareve (madhësia maksimale e xhamit për një derë 90×210 është 50 cm në gjerësi dhe 170 cm në lartësi).
Mund të krijohen forma të ndryshme lustrimi: katror, ​​drejtkëndor, me hark, edhe në formë vrime dhe gjithashtu mund të ketë 2 ose më shumë dritare brenda së njëjtës derë.

Duke zgjedhur një nga panelet tona të punuara, mundësohet prerja e çdo pjese të përpunimit të panelit, përftimi i një dere me dizajn modern dhe ekskluziv dhe që mund të ndriçojë hyrjen e shtëpisë me dritë natyrale.
Xhami i blinduar i papërshkueshëm nga thyerja mund të ofrohet në një version opak, transparent, të lyer ose me dizajne të stilizuara të rrahura me rërë brenda xhamit.

Grila, Dizajn dhe Xham te Blinduar
Dyert me xham të blinduar Glass Plus mund të zbatohen gjithashtu me një grilë moderne të prerë me lazer nga një fletë hekuri 8 mm e trashë, e galvanizuar dhe më pas e lyer me ngjyra RAL.
Efekti skenografik është i siguruar, nga pikëpamja e sigurisë nuk ndikon në performancën kundër vjedhjes pasi xhami i blinduar kundër themelit është i mjaftueshëm në vetvete për t’i rezistuar tentativave për vjedhje.

Produkte të ngjashme

Menu