1. Kreu
  2. /
  3. Dyer
  4. /
  5. Dyer te Jashtme
  6. /
  7. Dyer te Blinduara, BPLUS
  8. /
  9. Dyer te Blinduara, BPLUS

Dyer te Blinduara, BPLUS, Dyer te Jashtme

Dyer te Blinduara, BPLUS

Skeda Teknike

bPlus është dera e blinduar me raportin më të mirë çmim-performancë.
E certifikuar e klasit 3, është më popullor per serine Maestro, e përdorur për të plotësuar kërkesat për dyer me përmasa të mëdha.

Një derë e shkëlqyer e blinduar e klasit 3 që përmban sistemet më të mira të mbylljes si cilindrin evropian të certifikuar kundër përplasjes, bllokimit të gjeneratës së fundit me kurth kundër vjedhjes dhe mbrojtësin me profil kundër goditjes.

Dera e blinduar BPlus ka 10 bulona mbyllëse të lëvizshme dhe 4 bulona të pasme fikse, një kornizë me një seksion të rritur, është e pajisur me guarnicione të dyfishta të tipit automobilistik, të cilat, së bashku me ndalesën e dyshemesë, kompletin e certifikuar të transmetimit termik dhe mbulesat e pantografuara në Panelet Okoumè ose Alumini e bëjnë atë një derë të blinduar të jashtme ideale rezistente ndaj agjentëve atmosferikë dhe me reduktim të shkëlqyer termik dhe akustik.

Prodhojmë dyer të blinduara me përmasa deri në 120 x 250 cm.

Produkte të ngjashme

Menu