1. Kreu
  2. /
  3. Dyer
  4. /
  5. Dyer te Jashtme
  6. /
  7. Dyer te Blinduara, ROTOX
  8. /
  9. Dyer te Blinduara,ROTOX VISTA

Dyer te Blinduara, ROTOX, Dyer te Jashtme

Dyer te Blinduara,ROTOX VISTA

Skeda Teknike

Dera e blinduar Rotox: patenta që mbron
Një patentë ekskluzive, e konceptuar, projektuar dhe ndërtuar nga Drejtori Teknik Mauro Mazzaglia.

Përfaqëson një sistem të ri mbylljeje të ndryshëm nga divertorët normal në treg.
Grepa e saj prej çeliku, e rrotulluar, futet në kornizë dhe kundërkornizë dhe më pas kthehet në derë si një dryn.

Ky sistem krijon një trup të vetëm midis derës, kornizës dhe kundër-kornizës, duke e bërë të padobishme çdo përpjekje për ndarje.
Rotox është inovativ sepse është e vetmja derë e blinduar që ngjitet gjithashtu në kundërkornizën dhe kjo e bën atë të padepërtueshëm ndaj tentativave për dhunim.

Dyer të blinduara me strukturë super të përforcuar
Struktura e qelizës së mbyllur, e përftuar me 5 omega vertikale të salduara në trup, i bën dyert e blinduara Rotox të forta dhe rezistente ndaj të gjitha llojeve të sulmeve të forcës brutale, ndërsa bllokimi i marsheve me kurth, këmbën e cilindrit dhe mbrojtësin kundër shpimit dhe kundër tubit. e bëjnë deren e blinduar Rotox të padepërtueshëm nga përpjekjet për thyerje, të tilla si kapja dhe përplasja dhe nga përpjekjet për të shpuar vrima.

Dyert e blinduara Rotox Vista kanë kaluar testet më të rëndësishme të standardit ENV 1627/30  anti-vjedhje të klasës 4.
Ideale për instalimin e derës tuaj të jashtme të blinduar për shtëpi prestigjioze dhe vila të izoluara dhe për ata që duan të ndjehen të mbrojtur dhe të sigurt.

Produkte të ngjashme

Menu